A hálószobás TV -k eltávolítása „segíthet a gyermekek elhízásának kezelésében”

A hálószobás TV -k eltávolítása „segíthet a gyermekek elhízásának kezelésében”

A kutatók azonban megjegyzik, hogy mivel tanulmányaik nem figyelték ezeket az asszociációkat, nem tudják őket a gyermekek fokozott BMI okának tekinteni.

A hálószobás TV -k eltávolítása „segíthet a gyermekek elhízásának kezelésében”

A nyomozók azt sugallják, hogy a televíziók eltávolítása a gyermekek hálószobáiból „fontos lépés” lehet az Egyesült Államok gyermekkori elhízása elleni küzdelemben.

Írnak:

“A képernyőidő korlátozásával ellentétben, amely következetes szülői megfigyelést igényelhet, a gyermek hálószobájának televíziójának eltávolítása a gyermek elektronikus médiakörnyezetének szerkezeti változása, amely potenciálisan potenciálisan. hosszan tartó.”

A szerzők hozzáteszik, hogy az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia azt javasolja, hogy a gyermekek televíziókkal rendelkezzenek a hálószobában, és hogy ez a tanulmány motiválja a gyermekorvosokat, hogy támogassák ezeket az ajánlásokat, amikor a betegekkel beszélnek.

A nyomozók azonban rámutatnak, hogy a 2003 -ban kezdődött tanulmány idején a televíziók voltak a gyermekek média expozíciójának fő formája.

Megjegyzik, hogy mivel a gyerekeket más típusú elektronikus eszközök, például okostelefonok és laptop számítógépek révén más típusú elektronikus eszközökön keresztül kell kitenni, további vizsgálatokat kell végezni annak felmérésére, hogy az ilyen típusú média -expozíció hozzájárul -e a gyermekek súlygyarapodásához –

Ez nem az első tanulmány, amely a hálószobás televíziókat a gyermekek elhízásához társítja. 2012 -ben az Medical News ma beszámolt a kutatásokról, amelyek azt sugallják, hogy azok a gyermekek, akiknek televíziós, számítógépei és más elektronikus eszközök vannak a hálószobájukban, 28% -kal nagyobb valószínűséggel, és 30% -kal nagyobb valószínűséggel elhízottá válnak.

 • Közegészségügy
 • Táplálkozás/étrend
 • Elhízás/fogyás/fitnesz
 • Gyermekgyógyászat/Gyermekek egészsége

sör, csokoládéfogyasztás olyan tényezők között, amelyek befolyásolják a bél mikrobiomját

Több mint 1000 emberi székletminta elemzésével, a belgiumi kutatók számos étrend- és életmódbeli tényezőt fedeztek fel, amelyek befolyásolják a bél mikrobiota összetételét, sör és csokoládé bevitelével az azonosítottak között.

Jeroen Raes professzor, a Leuven Egyetem (Ku Leuven) tanulmányvezetője, és csapata szerint megállapításaik jobban tájékoztathatják a jövőbeli tanulmányokat, amelyek azt vizsgálják, hogy a bél mikrobióma – a mikrobák populációja, amelyben élő mikrobák élnek A bél – befolyásolja az emberi betegségeket.

Az eredmények-amelyeket a közelmúltban tettek közzé a Science folyóiratban-a Flemish Gut Flora projektből származnak, amely a csapat szerint az egyik legnagyobb populációs szintű tanulmány az egészséges egyének bél mikrobiota variációjának felmérésére.

A bél mikrobióma tíz billió mikroorganizmusból áll, beleértve legalább 1000 baktériumfajt, és akár 2 kg -ot is képes.

Míg a bél mikrobiota kb. Egyharmada az emberek többségében közös, körülbelül kétharmaduk minden egyes személyre vonatkozik. Mint ilyen, a kutatók érdeklődnek abban, hogy a bél mikrobióma hogyan befolyásolhatja az emberi egészséget.

69 olyan tényező, amelyek befolyásolják a bél mikrobiomját

A tanulmányukhoz, Raes professzor és munkatársai elemezték a belga több mint 1000 egészséges egyén székletmintáit, akik a flamand bél részei voltak. Flora projekt.

Elemzésük révén a csoport 69 tényezőt azonosított, amelyek kapcsolódnak a bél mikrobiota sokféleségéhez vagy összetételéhez, amelyek közül sokan a tranzitidővel járnak – mennyi időbe telik az étel a szájból a szájba mozogni A bél vége – étrend, gyógyszeres kezelés, nem, életkor és általános egészség.

A kutatók ezután kombinálták eredményeiket az egész világon más elemzések eredményeivel, amelyekből 14 baktériumfajt azonosítottak, amelyek az egyes személyek bélében jelenlévő mikrobiota -t alkotják.

Prof. Raes megjegyzi, hogy a legtöbb tanulmány arra összpontosított, hogy a bél mikrobiota sokfélesége hogyan befolyásolja a specifikus betegségek kialakulását.

„Az„ átlagos ”bélflóra elemzése azonban elengedhetetlen a bél baktériumokon alapuló diagnosztika és gyógyszerek kidolgozásához”-mondja. “Meg kell értenie, mi a normális, mielőtt megértené és kezelni a betegséget.”

Tranzitidő, sör és sötét csokoládé erősen befolyásolja a bél mikrobiota

A tranzitidőt a kutatók szerint a bél mikrobiota összetételére a legnehezebb hatással. – Azt is kiderült, hogy kulcsszerepet játszik.

Érdekes módon a csapat úgy találta, hogy a sötét csokoládé bevitele egy adott baktériumpopuláció jelenlétének elősegíti, és a sörbevitel szintén kulcsfontosságú hatással volt a bél mikrobiota összetételére.

A korábbi tanulmányok támogatásával a kutatók kapcsolatot találtak a gyógyszeres kezelés és a bél mikrobiota összetétele között is; Megállapítottuk, hogy a hashajtók, az antibiotikumok, a szénanátha -gyógyszerek és a fogamzásgátló vagy a menopauza tüneteihez használt hormonok befolyásolják a bél mikrobiota sokféleségét.

A korábbi kutatásokkal ellentétben a csapat azt is megállapította, hogy a születéskor történő szállítási módszer vagy az egyén csecsemőként szoptatása nem befolyásolta a bél mikrobiota összetételét a felnőttkorban.

A Holland LifeLines -tanulmány adatainak értékeléséről a kutatók azt találták, hogy képesek megismételni eredményeiket; Az általuk azonosított tényezők kb. 90 % -a volt jelen a bél mikrobiota -ban a holland kohortban.

„Az ilyen replikáció óriási robusztusságot ad az eredményekhez” – jegyzi meg Prof. Raes.

Ezenkívül a holland kohort elemzéséből a kutatók úgy találták, hogy az író kulcsfontosságú befolyásolója volt a bél mikrobiota összetételének. A csoport szerint a

A folyamatban lévő projekt eredményei fontos következményekkel járnak az emberi betegségekkel kapcsolatos jövőbeni kutatásokra.

“Ezek az eredmények nélkülözhetetlenek a betegség vizsgálatához. Például a Parkinson -kór általában egy hosszabb bél -tranzitidővel társul, ami viszont befolyásolja a mikrobiota összetételét.

A Parkinson -kórban a mikrobiota tanulmányozásához ezt figyelembe kell venni. Ez és sok más megfigyelés segíthet a tudósoknak a jövőbeni terápiák kutatásában. ”

Prof. Jeroen Raes

Miközben a kutatók azt állítják, hogy megállapításaik fontos fényt mutattak arra, hogy milyen tényezők befolyásolhatják a bél mikrobiota összetételét, megjegyzik, hogy sokkal többet kell megtanulni; Eredményeik csak a bél mikrobiota variációjának körülbelül 7 % -át magyarázzák.

A kutatók becslése szerint mintegy 40 000 emberi székletmintát kell összegyűjteni, mielőtt egy teljes kép a bél mikrobiota összetételéről azonosítható, és ezt remélik elérni a flamand bélflórum projektjével.

Tudjon meg többet arról, hogy a bél mikrobióma hogyan befolyásolja az egészséget.

 • Közegészségügy
 • Gyomor -bél/gastroenterológia
 • Fertőző betegségek/baktériumok/vírusok
 • Táplálkozás/étrend

A sörvegyület csökkenti a súlygyarapodást és csökkenti a koleszterinszintet

A metabolikus szindróma az Egyesült Államok felnőttek kb. 34% -át érinti, és a szív- és érrendszeri betegségek, a cukorbetegség, a stroke és más betegségek kockázatának veszélyezteti őket. Az Oregon Állami Egyetem kutatói szerint a komlóban és a sörben található flavonoid csökkentheti a súlygyarapodást és javíthatja a metabolikus szindróma markereit.

A tanulmány eredményeit a Biokémia és a Biofizika Journal -ban közzéteszik.

A kutatók – Cristobal Miranda vezetésével, az egyetem kutatási asszisztensének vezetésével – a Hops Flavonoid specifikus beviteli szintjét találták, az úgynevezett Xanthohumolnak, amely javította a laboratóriumi egerek metabolikus szindróma markereit.

Az American Heart Association (AHA) szerint a metabolikus szindróma alapvető okai a túlsúlyos és elhízás, a fizikai inaktivitás és a genetikai tényezők. Az állapothoz kapcsolódó kockázatok csökkenthetők a testtömeg csökkentésével, a fizikai aktivitás növelésével és a szív-egészséges étrend fogyasztásával.

klinikailag diagnosztizálva a több állapotból három vagy több, az a metabolikus szindróma. Ezek a feltételek magukban foglalják: hasi elhízás, megnövekedett lipidek, magas vérnyomás, inzulinrezisztencia vagy károsodott glükóztolerancia.

A kutatók megjegyzik, hogy az elhízás és az ehhez kapcsolódó rendellenességek az Egyesült Államok egészségügyi kiadásainak akár 10% -át teszik ki.

Korábban a Xanthohumol -t megvizsgálták annak lehetséges egészségügyi előnyei miatt, a teában, a fokhagymában, a csokoládében, az almában és az áfonyaban található más flavonoidok mellett.

Ez év elején a BMJ-ben közzétett tanulmány azt javasolta, hogy több flavonoidban gazdag gyümölcsöt és zöldséget fogyaszthassanak például a súlygyarapodás megakadályozása érdekében.

xanthohumol csökkentette az LDL koleszterin- és inzulinszintet egerekben

A Xanthohumol milyen szintű hatással van a metabolikus szindrómára, a kutatók eltérő szintű flavonoid szintet adtak laboratóriumi egereknek, amelyeket tápláltak, amelyeket tápláltak, amelyeket tápláltak, amelyeket tápláltak, amelyeket tápláltak, amelyeket tápláltak, amelyeket tápláltak, amelyeket tápláltak, amelyeket tápláltak, amelyeket tápláltak, amelyeket tápláltak, amelyeket tápláltak. Magas zsírtartalmú étrend.

eredmények azt mutatták, hogy az állatokhoz képest, amelyek nem kaptak xanthohumolot, a laboratóriumi egerek, amelyeknek a legnagyobb adagot kaptak, 80% -kal csökkentek LDL – vagy „rossz” – koleszterin. Ezenkívül inzulinszintjük 42%-kal csökkent, és az IL-6 szintje, amely a gyulladás biomarkere, 78%-kal csökkent.

Ezenkívül a kutatók azt találták, hogy bár a flavonoidot figyelembe vett egerek továbbra is növekszenek – mert gazdag étrendet fogyasztottak és elhízottsá váltak -, súlyuk 22% -kal kevesebb, mint azok, akik nem kapnak xanthohumolot. Ennek ellenére az a tény, hogy mindegyik ugyanolyan mennyiségű ételt evett.

Érdekes módon a kutatók szerint a flavonoid fogyasztása növeli az oxigénfogyasztást és az anyagcserét, ami jelentős hatással van a súlyszabályozásra.

Megállapításaikat kommentálva Miranda azt mondja:

“Ez az első alkalom, amikor egy olyan vegyületet láttunk, amelynek lehetősége van oly sok egészségügyi probléma kezelésére. Ezek nagyon drámai javulások voltak. ”

A tanulmány során a kutatók képesek voltak meghatározni a flavonoid egyik mechanizmáját is. Nyilvánvalóan csökkenti a PCSK9 plazmaszintjét, amely egy olyan fehérje, amely a koleszterinszintre hat.

Remélik, hogy ennek a fehérje szintjének csökkentése elősegíti az LDL koleszterinszintet a vérből.

túl magas ahhoz, hogy a szokásos étrendi bevitel révén elérje

Mielőtt ezt a tanulmányt ingyenes passzként használja, bőséges mennyiségű sört igyon, a kutatók azonban azt javasolják, hogy szorosan megvizsgálják a felhasznált adagokat a tanulmány.

Bár a Xanthohumol természetesen megtalálható a komlóban és a sörben, a tanulmány napi 60 mg/kg testtömeg -kg -ot használt, amely a 350 mg emberi egyenértékű egy napi 70 kg (154 font) súlyú ember számára –

Röviden: ez azt jelentené, hogy egy emberi felnőttnek napi 3500 pint sört kell inni, hogy a megfelelő bevitelhez a tanulmányban szerepel. Noha ez nem lenne lehetséges – vagy tanácsos a vállalkozásnak – a kutatók szerint ez a mennyiség mennyiségű xanthohumol étrend -kiegészítőn keresztül lehet beszerezni.

Bár eredményeik nagyon ígéretesek, a kutatók megjegyzik, hogy további kutatásokat kell végezni az emberek biztonságának és hatékonyságának bemutatása érdekében.

„Még mindig szükség van a Xanthohumol nagy adagok biztonságának további bemutatására”-mondja Fred Stevens professzor, a megfelelő szerző tanulmányozása, de a 15-30-szor magasabb adagok, mint amilyeneket már használtunk Állatok, amelyeknek nincs nyilvánvaló problémája. ”

Hozzáteszi, hogy „ez hatékony kezelést nyújthat a metabolikus szindróma számára nagyon alacsony költséggel”.

Orvosi hírek ma korábban megvizsgálták, hogy a több flavonoidban gazdag ételek étkezése csökkentheti a férfiak erekciós diszfunkciójának kockázatát.

 • Kardiovaszkuláris/kardiológia
 • Táplálkozás/étrend
 • Elhízás/fogyás/fitnesz

lusta

lehet az agyát. Azok, akiknek rosszabb fizikai fitneszük volt, 20 évvel később kisebb agyuk volt.

A fizikai fitnesz kihívást jelenthet és fenntarthat, de mindannyian tudjuk, hogy erre törekednünk kell.

A fitnesz előnyei jól ismertek, és ezeknek az előnyöknek a fiziológiája nagyrészt jól érthető.

Az aktív tartása számos betegséget akadályozhat meg, beleértve a szívbetegségeket, a cukorbetegséget, az elhízást, a magas vérnyomásot és a stroke -ot.

Ezenkívül a fitnesz ellenőrzi a koleszterinszintet, javítja az alvás minőségét és segít megelőzni bizonyos típusú rákot. Valójában ez az ajándék, amelyet folyamatosan ad.

Egy új tanulmány, amelyet a Neurológiában tettek közzé, további bizonyítékokat adnak a fitnesz újabb helth előnyéről – az agy méretének fenntartása az idősebb korban.

A Nicole Spartano által végzett kutatás a Framingham Heart Study adatait felhasználta. Összesen 1583 résztvevő, átlagos életkor 40 éves korban, demencia vagy szívbetegség nélkül, futópad -tesztet végzett a fitnesz értékeléséhez.

Húsz évvel később, ugyanazokat az egyéneket ismét megvizsgálták a fitnesz szempontjából, és az MRI vizsgálatot elvégezték. A fitneszet úgy értékelték, hogy megmérik a pulzusszámuk időtartamát, hogy egy bizonyos szintre növekedjenek.

Alacsonyabb fitnesz, kisebb agy

A csapat úgy találta, hogy a fitnesz-kísérlet teljesítményének minden nyolc egységnyi csökkenése miatt az agyi mennyiségek a 2 éves kiegészítő öregedésnek megfelelő méretben csökkentek. Amikor a szívbetegségben szenvedő embereket és a béta -blokkolókat szedő embereket eltávolították az egyenletből, a fitnesz hasonló csökkenése megegyezik az egyéves további öregedéssel.

A Spartano meghatározza a megállapításokat:

„Közvetlen korrelációt találtunk a rossz fitnesz és az agy térfogata közötti évtizedekkel később, ami a gyorsított agy öregedését jelzi.”

A tanulmány megfigyelő, tehát csak asszociációkat lehet rajzolni, de az eredmények érdekes olvasást tesznek.

A következő kérdés természetesen az, hogy a fitnesz hiánya hogyan befolyásolhatja az agy térfogatát. Az orvosi hírek ma megkérdezték a Spartano -t, hogy milyen mechanizmusok szerint befolyásolhatja az ilyen típusú neurológiai változásokat, és azt mondta:

“Más tanulmányokból tudjuk, hogy a fitnesz javító edzési programjai növelik a véráramlást és az oxigénszállítást. az agy és javítja a neuroplaszticitást rövid távon.

Egy élet során ezek a mechanizmusok hatással lehetnek az agy öregedésére és megakadályozhatják az idősebb kor kognitív csökkenését. ”

Folytatja, hogy „valószínű, hogy sok életmód -tényező hatással van az agy öregedésére, nem csak a fitneszre”. Az agy és annak kapcsolata a testtel összetett; Bármi, ami megváltoztatja a bruttó anatómiáját, valószínűleg ugyanolyan összetett.

testmozgás és az öregedő agy

Bár ez a tanulmány a fitnesz középkorban és az agy méretének következményeit vizsgálja az idősebb korban, más kutatások kimutatták, hogy soha nem késő, hogy ez soha nem késő hogy az agyad kihasználhassa a testmozgást.

Egy 2006-ban közzétett, 60-79 éves korosztály felhasználásával közzétett kis tanulmány a 6 hónapos aerob testmozgásnak az agy méretére gyakorolt hatását vizsgálta. A kutatók azt találták, hogy egy olyan kontrollcsoporthoz képest, amely nem aerob nyújtó gyakorlatokat végezte, mind a fehér, mind a szürke anyag térfogata növekedett.

Egy másik tanulmány 2013-ban azt találta, hogy egy 12 hetes fitneszprogram az ülő 57-75 éves korosztály számára javította a pihenő agyi véráramlást és a teljesítményt a memóriafeladatokban. Úgy tűnik, hogy csak egy kis mennyiségű testmozgás jelentős változást hozhat az agyában.

A jövőben a nagyobb tanulmányok kétségtelenül kibontják a mechanizmusokat a játékban. Ebben a tekintetben Spartano azt mondta az MNT -nek, hogy jelenleg további vizsgálatokon dolgozik, amelyek azt vizsgálják, hogy „az élettartamban bekövetkezett aktivitás változásai befolyásolják az agy egészségét”.

Mivel az amerikaiak hosszabb életet élnek, és a népesség átlagos életkora növekszik, az egészségesebb és fényesebb hosszabb ideig tartó tudomány egyre fontosabbá válik.

Share This Post
Have your say!
00
Full Hd Free Sex And Porn Videos Watch