Asigurați-vă că perdelele sunt închise și sunteți ferit de privitori

Asigurați-vă că perdelele sunt închise și sunteți ferit de privitori

Site-ul oficial Uslim – Recenzii ale utilizatorilor, preț și de unde să cumpărați

De exemplu, dacă medicul prescrie un program pentru o persoană cu anxietate, acesta va include posturi, tehnici de respirație și practici de mindfulness care sunt special concepute pentru a ajuta la reglarea sistemului nervos.

Care sunt elementele esențiale ale Medi Yoga?

Practicienii și medicii care prescriu yoga medicală pacienților lor descriu practica ca având „ingrediente”. Acestea sunt utilizarea adecvată a:

Posturi – poziții specifice de yoga care vor ajuta la nevoile fizice ale individului.

Tehnici de respirație – o varietate de exerciții de respirație diferite, care s-a dovedit a ajuta cu anumite probleme.

Meditația – o modalitate puternică de a elimina stresul, de a calma și de a regla sistemul nervos.

Mindfulness – conștientizarea anumitor modele de comportament, creșterea compasiunii și empatiei pentru sine și pentru ceilalți.

Reflecție și studiu de sine – practica de a privi în interior și de a urmări progresul cu programul specific de Medi Yoga prescris.

Dieta hrănitoare – furnizarea de nutrienți esențiali pentru a susține întregul sistem al corpului.

Îmbunătățirea relațiilor – aruncând o privire asupra cercurilor de familie și de prietenie și îmbunătățind comunicarea acolo unde este posibil.

Rețele de sprijin – asigurarea existenței unui mediu de susținere pentru ca individul să facă progrese în programul său de îngrijire.

Urmarea rețetei individuale este vitală pentru succesul unui plan personal de Medi Yoga.

Care sunt beneficiile Medi Yoga?

Pe lângă îmbunătățirile evidente ale forței și flexibilității care provin dintr-o practică regulată a posturilor yoga, Medi Yoga oferă o serie întreagă de beneficii suplimentare.

Aspectele de meditație și mindfulness din Medi Yoga sunt folosite pentru a antrena mintea pacientului. Prin practicarea acestor tehnici, fluxurile de gândire repetitive și moduri negative de gândire pot fi reduse. Aceste practici construiesc reziliența și oferă pacientului noi modalități de a face față factorilor de stres de mediu și declanșatorilor de anxietate.

Reflecția de sine poate descoperi, de asemenea, cauzele originale ale anxietății, depresiei și altor afecțiuni de sănătate mintală. Este important de remarcat că Medi Yoga este o terapie complementară excelentă, care funcționează bine atât alături de medicamente, cât și de psihoterapie.

Medi Yoga atenuează și îmbunătățește efectele nocive ale stresului asupra organismului. Sistemele noastre nu sunt concepute pentru a face față perioadelor prelungite de stres. Organismul răspunde prin modificări ale funcției sistemului imunitar, digestiei și consumului și stocării de energie. În timp, acumularea cumulată a răspunsurilor la stres poate duce la îmbolnăvire.

Învățarea unor modalități eficiente de a face față stresului, precum și calmarea și reglarea sistemului nervos pot avea un efect profund asupra capacității organismului de a se vindeca și de a face față factorilor de stres.

Știința din spatele Medi Yoga

Un studiu a constatat că pacienții care au participat la un plan Medi Yoga timp de 12 săptămâni au arătat îmbunătățiri ale calității vieții legate de sănătate și ale tensiunii arteriale sistolice . Aceste rezultate sunt încurajatoare pentru utilizarea Medi Yoga pentru a îmbunătăți calitatea vieții celor cu boli cardiovasculare.

Harvard Medical School a publicat că yoga crește numărul de conexiuni ale celulelor creierului . O astfel de creștere duce la îmbunătățirea abilităților cognitive, cum ar fi învățarea și memoria. De asemenea, a fost demonstrat că practicanții obișnuiți de yoga păstrează un cortex prefrontal mai gros, care de obicei scade odată cu vârsta.

Nu există nicio îndoială că yoga este benefică pentru corp și creier. Vizitarea unui medic calificat Medi Yoga sau găsirea unui centru de terapie medicală yoga în apropierea dvs. ar putea fi valoroasă pentru multe afecțiuni de sănătate.

Deși gândul de a face yoga în costumul de ziua de naștere îți poate da fiori, este de fapt o practică care atrage mai multă atenție. Yoga este o modalitate uimitoare de a te acorda cu corpul, iar făcând-o goală poate îmbunătăți acea conexiune.

Recomandări cheie:

 • Naked Yoga devine din ce în ce mai populară în întreaga lume.
 • În ciuda nudității, yoga goală este o practică complet non-sexuală.
 • Sunt disponibile cursuri online și în persoană.

Ce este yoga goală?

În esență, yoga goală este exact asta: yoga care se execută goală. Posturile, meditațiile și efectele asupra corpului sunt aceleași.

Singura diferență dintre yoga goală și yoga îmbrăcată obișnuită este că faci totul nud!

De ce să practici yoga goală?

Există multe motive pentru care cineva ar putea alege să practice yoga nud. Departe de a fi ceva sexual, practicanții raportează un sentiment de deschidere totală și acceptare a corpului lor.

O școală de yoga goală din New York raportează că studenții vin la clasă cu tentativă la început. Până la terminarea cursului, ei se simt concentrați, liniștiți și mai în pace, cu un sentiment de vulnerabilitate.

Se pare că există un consens în lumea yoga goală că ajută la îndepărtarea îngrijorării cu privire la modul în care arată corpul. Odată ce toate echipamentele de gimnastică de lux sunt îndepărtate, la fel și capcanele ego-ului. Lăsând în urmă toate conforturile oferite de lycra, studenții sunt liberi să intre în contact cu cele mai vulnerabile părți ale lor.

Cum să te pregătești pentru o clasă de yoga goală

Ar trebui să faci o mulțime de cercetări pentru a găsi o clasă de yoga goală potrivită. Asigurați-vă că profesorii evidențiază că aceasta nu este o practică sexuală. Trebuie să te simți în siguranță în clasă. Dacă găsiți o sesiune online, asigurați-vă că puteți opri camera dacă doriți.

Dacă te-ai simți mai confortabil să practici singur, atunci poți găsi cursuri de yoga goale pre-înregistrate online și poți lua parte în timpul tău. Unii oameni consideră că practica solo este mai accesibilă.

Dacă nu sunteți obișnuit să vă mișcați în timp ce sunteți gol, poate încercați o meditație goală de cinci minute pentru a vă pregăti. Adu-ți conștientizarea senzațiilor pe care le poți simți pe pielea ta. Atingerea unei stări de meditație relaxată vă va ajuta atunci când începeți să vă mutați corpul în pozițiile de yoga.

La ce să te aștepți de la yoga goală

Yoga goală este diferită pentru fiecare. Dacă mergeți la un curs în persoană, vă puteți aștepta la practicanți experimentați și la începători. Ar trebui să te simți confortabil în clasă și liniștit de prezența liniștitoare a unui profesor cu experiență.

Este normal să te simți nervos și nesigur de tine la început. Dacă vă simțiți jenat, respirați adânc și amintiți-vă că toți cei din cameră sunt în aceeași poziție.

Beneficiile yoga goală

Cel mai probabil vei experimenta unele sentimente de vulnerabilitate, dar pe măsură ce cursul progresează te vei relaxa în practică. A te simți confortabil cu a fi vulnerabil, de asemenea, te poate ajuta să comunici mai bine în viața ta de zi cu zi, permițându-ți să vorbești din inimă, mai degrabă decât să fii defensiv.

Mulți oameni au spus că yoga goală i-a făcut să se simtă mai împuterniciți. Există un sentiment de apreciere profundă pentru modul în care funcționează corpul. Și, un sentiment de a renunța la aparențe sau comportamente care vin dintr-o perspectivă egoică.

Unii practicanți au descris yoga goală ca o modalitate de „a pune armura jos”. Ideea că hainele sunt un fel de barieră și o formă de protecție față de lume se vorbește în multe texte filozofice. Scoaterea hainelor ne încurajează să ne dăm jos măștile pe care le purtăm în lumea exterioară; permițându-ne să ne îmbrățișăm cel mai adevărat sine.

Sfaturi de top pentru o clasă de yoga goală

 • Asigurați-vă că sunteți obișnuit să fiți goi, practicați meditația goală în pregătire.
 • Verificați dacă camera este suficient de caldă, nu e nimic mai rău decât să fii gol și frig.
 • Asigurați-vă că profesorii vă fac să vă simțiți în siguranță și sprijiniți.
 • Nu te uita în jur la corpurile altora, încearcă să rămâi concentrat pe propria ta practică.
 • Asigurați-vă că perdelele sunt închise și sunteți ferit de privitori.

Yoga goală nu este pentru toată lumea. Dar, dacă vrei să experimentezi libertatea de a nu-ți pesa cum arăți, atunci ar putea fi o practică incredibilă pentru tine.

A fi gol poate aduce o mulțime de sentimente de rușine și nesiguranță. Yoga nu te poate ajuta să iubești în sfârșit părțile din tine pe care nu le-ai acceptat încă. Corpul este un lucru incredibil, yoga goală vă poate ajuta să vă amintiți și să sărbătoriți cât de magic ești cu adevărat!

Noi, alergătorii, avem adesea nevoie de activități cu energie ridicată, concentrându-ne pe forme mai active de antrenament atunci când nu alergăm. Dar ce se întâmplă dacă cel mai bun lucru pe care l-am putea face pentru corpul nostru ar fi să încetinim de fapt atunci când nu ne batem străzile?

Recomandări cheie:

 • Yoga restaurativă este o formă de yoga cu ritm lent, în care pozițiile sunt ținute între 3 și 20 de minute. Practica folosește adesea suporturi, cum ar fi blocuri, suporturi și pături pentru a permite corpului să se relaxeze în postură și să o țină pentru o perioadă mai lungă de timp.
 • Încorporarea yoga de recuperare în programul de alergare poate promova un somn mai bun, timpi de recuperare mai rapid și poate ajuta la ameliorarea stresului mental și fizic.
 • Practicarea yoga de restaurare este ceva pe care îl poți face cu ușurință acasă, după o sesiune de antrenament sau înainte de culcare pentru a promova un somn mai profund.

În acest articol, vom explora beneficiile pentru ameliorarea stresului și recuperare ale yoga restaurativă și modul în care vă poate îmbunătăți starea de spirit și somnul și vă poate stimula abilitățile de alergare.

Ce este yoga restaurativă?

Yoga restaurativă este un tip de practică de yoga care se concentrează pe menținerea anumitor poziții pentru o perioadă lungă de timp, așezându-se în posturi între 3 și 20 de minute cu ajutorul unor elemente de sprijin, cum ar fi suporturi, blocuri și pături. Scopul este de a facilita un sentiment mai profund de relaxare și de a permite corpului să elibereze tensiunea din adâncul interior, punând accent pe liniște, respirație și aducerea unui sentiment de conștientizare atentă experienței tale.

Cum este diferit de alte tipuri de yoga?

Yoga restaurativă diferă de alte tipuri de yoga, cum ar fi power yoga sau vinyasa flow, în mai multe moduri, inclusiv:

 • Pasiv. Yoga restaurativă este mai interesată de întinderea pasivă decât de o formă activă de practică asana. Scopul este orientat mai degrabă spre eliberarea tensiunii și promovarea relaxării decât spre construirea puterii și flexibilității.
 • Recuzită. Yoga restaurativă încorporează adesea elemente de recuzită care sunt folosite pentru a permite practicanților să rămână sprijiniți în ipostaze pentru o perioadă lungă de timp, rămânând într-o stare de confort.

Contents

Share This Post
Have your say!
00
Full Hd Free Sex And Porn Videos Watch